KredietNu geld lenen kost geld

KredietNu geld lenen kost geld

Over KredietNu

KredietNu.nl is een zelfstandige, onafhankelijke bemiddelaar in consumptief krediet zoals doorlopend krediet, persoonlijke lening en auto-, boot- en caravanfinanciering. Wij werken op basis van Execution Only.

Voor de beoordeling van de door u aangevraagde financiering maakt KredietNu.nl gebruik van de diensten van financieringsmaatschappijen met alle daarbij behorende voorwaarden en plichten. Hiervoor worden van u een aantal documenten gevraagd zoals loonstroken, bankafschriften en lastenverklaringen. Tevens wordt een navraag gedaan bij BKR (Bureau Krediet Registratie).

KredietNu.nl is eerlijk over lenen en dat geldt ook voor onze verdiensten. Voor het bemiddelen in consumptief krediet geldt dat wij alleen een vergoeding (mogen) ontvangen van de aanbieder. Deze provisie wordt alleen in de vorm van een doorlopende vergoeding uitbetaald. Deze provisie maakt onderdeel uit van de rente die u betaalt op uw krediet. Voor de bemiddeling van uw krediet betaalt u ons dus niets rechtstreeks!

Lidmaatschappen en registraties

Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

  • AFM
  • Kifid
  • KvK

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM (www.afm.nl) houdt krachtens de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12018902. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900-5400540 (5 ct/min.).

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.013588.

Kamer van Koophandel (KvK)

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 32136137.